Parcurgeți blocul în loc să adăugați timpul interminabil în sala de așteptare.

スポンサードリンク

Parcurgeți blocul în loc să adăugați timpul interminabil în sala de așteptare.

Sunteți gata să scufundați zahăr adăugat? Înscrieți-vă la provocarea noastră pentru dezintoxicarea de 14 zile! Ai vreo revelație despre gătitul de acasă acum, când ești părinte?

Plăcile sunt o problemă uriașă. Ajung acasă la ora 7, soția mea a terminat, în general, să hrănească cina copiilor, să facă curățenie, să îi facă baie, cărți, povești, cântece și apoi [gătesc] cina pentru soția mea și pentru mine. … Vreau să maximizez fiecare minut pe care îl am cu copiii mei, sunt deștepți în ceea ce privește pregătirea și nu vreau să mă retrag în bucătărie toată ziua.

Fiica mea adoră să gătească și să se coace. … De când avea 18 luni, a curățat cea mai mare parte din căsuța din casa mea. [I-am arătat]: Tocmai frunzi frunzele de pe tulpini; puneți-le în fileta de salată. Acum am un copil de 4 ani care, în ultimul an, a curățat complet independent toată calea. Îmi place să găsesc modalități de a o implica în mâncare.

Aceasta este o misiune: demitificarea tuturor modalităților prin care îți poți angaja copiii în gătit. Care este cel mai lung timp de gătit pe care oamenii îl pot tolera? Cred că toată lumea vrea să mănânce sub o oră.

Nouăzeci și nouă puncte nouă la sută din mesele noastre sunt vizate sub o oră. Încercăm să oferim un portofoliu de meniu care să ofere o varietate – unele dintre ele sunt foarte rapide. Care pare a fi cea mai mare barieră pentru bucătarii de casă? Practic? Timpul total?

Este o varietate de lucruri; timp liber pentru familii. Imaginea din capul meu este un părinte care dorește să-și ajute copilul cu temele sau cu un proiect atribuit, dar nu poate face asta până mai târziu, deoarece trebuie să fie activ în bucătărie tot timpul. [În mod ideal, este] „Dă-mi zece minute, voi seta un cronometru de 25 de minute, apoi pot veni să te ajut.” În cazul persoanei respective, este timpul oportun.

Pentru altcineva, „Mi-aș dori ca cina să fie mai rapidă; Ajung noaptea târziu acasă. Pregătirea este un punct de durere. Pentru alți oameni, „Nu mi-am văzut soția toată ziua, ajung acasă, gătesc: nu vreau să stau 30 de minute pe gătit.” Punctele de durere vor fi întotdeauna diferite. Persoanelor care consideră că prepararea este un punct de durere, recomand să încercați să pregătiți cât mai multe lucruri în avans.

Nu aliuți, cum ar fi usturoiul, ghimbirul și ceapa, deoarece aceste lucruri se oxidează. [Dar] de îndată ce cutia de Grembiță albastră intră în casă, curățez toate verdetele frunze și le depozitez în pungi respirabile. În ziua în care vreau să le folosesc, le scot.harmoniqhealth.com Nu folosesc boluri prep, ci fac doar o grămadă de tot pe o farfurie pentru cină.

Folosesc o lingură și o spatulă și împing [ingredientele] de pe farfurie pe tigaie. Este un lucru [de curățat], spre deosebire de 6 sau 7 boluri de ingrediente individuale. Puteți găti, probabil, părți din rețetele noastre în avans, dacă acest lucru este ceea ce doriți să faceți. Punctele de durere sunt întotdeauna pe timp.

RELATATE: 7 secrete ale oamenilor care pregătesc masa în fiecare săptămână Unii oameni, precum sora ta, înjură punând o oală mare cu apă sărată să fiarbă chiar atunci când mergi pe ușă, apoi îți dai seama ce să faci cu ea. Aveți sfaturi similare pentru economisirea timpului?

Îmi încălzesc cuptorul aproape imediat ce intru în ușă. Aș putea mânca broccoli prăjit și conopidă prăjită în fiecare zi pentru tot restul vieții. De asemenea, vin acasă și unul dintre modurile în care mă oblig să gătesc este să iau o componentă a mesei, cum ar fi proteina, și o voi scoate. Dintr-un punct de siguranță alimentară, se ajunge la temperatura camerei, [și cred că], „trebuie să gătesc asta”. Este vorba despre a-l pune în fața ta.

Alex Van Buren – urmează-o pe Instagram și Twitter @ alexvanburen – este un scriitor, editor și strateg strateg de conținut din Brooklyn, care a scris pentru The Washington Post, Bon Appétit, Travel + Leisure, New York Magazine, Condé Nast Traveller și Epicurious. Efectele unui uragan asupra sarcinii, cum să ai mai multă energie dimineața și efectele secundare ale căderii în dragoste 26 august 2011 Publicitate Salvați elipsele Pin FB Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Cum faceți față cu a fi bombardat de anunțuri fast-food la televizor?

Un blogger sugerează un joc „micșor”. [dailySpark] Nu puteți funcționa înainte să aveți paharul de joacă? Citiți aceste 13 moduri ușoare de a vă simți mai energic dimineața. [HuffPost] Alergarea nu este destinată tuturor.

Dar dacă decideți să încercați, iată cinci lucruri pe care un alergător își dorește să le știe din prima zi. [FitSugar] Adoră iaurtul grecesc? Aceste noi gropițe de legume în stil grecesc se taie pe grăsime în condimente tipice, pe bază de smântână. [Sucul vital] Botox-ul nu se folosește doar pentru a smulge buzele sau a îngheța fețele. Poate fi utilă în tratarea condițiilor medicale legitime.

FDA a adăugat recent incontinență urinară pe listă. [TIME Healthland] Dacă locuiți pe coasta de est, vă pregătiți fără îndoială (sau cel puțin să vă gândiți) la uraganul Irene. Dar dacă ești însărcinată, furtuna iminentă poate atrage o altă îngrijorare.

Deci, uraganele induc cu adevărat forță de muncă? [Fox News Health] Steve Jobs și-a dat demisia din funcția de director general al Apple, presupus din cauza unor probleme de sănătate. [Oameni] Știi deja că te îndrăgostești creează un amestec chimic volatil care îți oferă acel sentiment de mers pe nori. Dar, de asemenea, vă poate palpa cu greață, nedormire, amețeli și alte efecte secundare, ceea ce ne face să credem că există o oarecare seriozitate pentru termenul de dragoste. [Vitamina G] 25 de modalități simple de a obține mai mulți pași în ziua ta 08 septembrie 2011 Reclamă Salvează elipsă Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare Zoom imagine Getty Images Așa că l-ai auzit de un milion de ori: Plimbă-te mai mult!

Obțineți 10.000 de pași pe zi! Dar luarea scărilor în locul liftului nu va ajunge decât până acum. Furați câteva dintre aceste sfaturi proaspete pentru a vă ajuta să vă ridicați kilometrajul.

1. Paceți camera în timp ce așteptați la cabinetul medicului. 2. Cumpărături alimentare? Faceți un tur suplimentar în jurul culoarelor perimetrale înainte de a vedea.

3. Utilizați toaleta cu un etaj în jos (sau în sus) la locul de muncă, în loc să vă îndreptați spre cel care se află chiar pe hol. 4. Ditto cu cafeaua ta. 5. Ascunde telecomanda, astfel încât trebuie să te ridici pentru a schimba canalul. Mai bine, opriți televizorul.

6. În loc să luptați cu alți șoferi pentru acel singur loc deschis lângă ușă, faceți-vă favoarea tensiunii arteriale și parcați mai multe rânduri. 7. Plimbați-vă în jurul blocului în timp ce copilul dvs. ia cursuri de dans / joacă fotbal / orice altceva.

8. Coborâți din autobuz sau metrou cu o oprire mai devreme. 9. Marșați în loc în timp ce vă spălați pe dinți (mergeți înainte și închideți ușa mai întâi dacă doriți).

10. Mergi la căsuța poștală? Mai întâi faceți o tură în jurul casei – apoi luați-vă timpul să vă salutați cu vecinul care te vorbește.

11. Așezați-l la magazin atunci când cumpărați doar câteva articole ușor de transportat. 12. Accesați biroul colegului dumneavoastră în loc să o trimiteți prin e-mail.

13. Fă-ți un obicei nocturn să mergi la o plimbare după masă cu familia. 14.

Mai devreme pentru o programare? Parcurgeți blocul în loc să adăugați timpul interminabil în sala de așteptare. 15. Faceți o plimbare zilnică „brainstorming”.

16. Rătăciți camera în timp ce discutați la telefon. 17. Plimbați-vă copilul la școală, în loc să așteptați în linia interminabilă de carpool.

18. În loc să-ți cooperezi pe tine și pe colegii tăi într-o sală de conferințe îndesată, fă-ți următoarea întâlnire una plimbătoare. 19. Te-ai îndreptat spre mall? Parcurgeți lungimea acestuia o dată înainte de a începe să cumpărați și căutați vânzările în timp ce sunteți la ea.

20. Setați alarma de pe computer să se stingă în fiecare oră sau două, apoi faceți un tur rapid în jurul podelei (sau chiar doar o călătorie în sus și în josul holului) atunci când se întâmplă. 21.

Data viitoare va trebui să parcurgeți câteva porțiuni, să parcați la jumătatea distanței dintre destinații și să mergeți pe amândouă. Între timp, opriți-vă pentru a lăsa curățarea uscată în mașină înainte de a vă plimba pentru a ridica cadoul de ziua cea mai bună a prietenului. 22.

Lăsați stilettos-urile în dulap și încântați-vă pe tipul tău (sau iubitul) pentru a face o plimbare luminată de lună după cină la restaurantul preferat. 23. Spune-ți că ești alergic la scări rulante și acționează în consecință.

24. În loc să vă strângeți împreună cu fetele pentru o masă destinată șederii, plănuiește-ți o seară de cumpărături cu ferestre sau o după-amiază de scouting de cartier nou. 25.

Ori de câte ori este posibil (și în siguranță), luați traseul scenic! 5 motive pentru care femeile trăiesc mai mult decât bărbații Speranța de viață a Statelor Unite este la un nivel constant, potrivit unui nou raport.

De ce cad bărbații în urmă? De Hallie Levine 13 octombrie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images Speranța de viață în S.U.A. este într-o cotă ridicată, potrivit unui raport publicat la săptămâna a doua de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Și în timp ce știrile că trăim, în medie, la vârsta matură de 78 de ani și 9 ½ luni nu este surprinzător, există o statistică care este: O fată născută în 2012 poate aștepta să trăiască până la 81,2 ani – cel mult 5 ani mai mult decât un copil băiat născut în același an, care poate trăi până la vârsta de 76,4 ani. Sex mai slab, într-adevăr. „Bărbații sunt dezavantajați din punct de vedere biologic și sociologic din momentul în care sunt concepuți până în momentul în care mor”, spune Marianne Legato, medic, profesor emerit de medicină clinică la Columbia College College of Physicians and Chirgeons și fondator și director al Fundației pentru Medicină specifică genului

Iată de ce: Femeile sunt mai dure în utero Doi și jumătate cât mai mulți băieți sunt concepuți ca fete, spune Dr. Legato, dar sunt mult mai susceptibili să cedeze la infecția prenatală sau la alte probleme la nivelul uterului, încât până la momentul în care născut, raportul este aproape de unu la unu. „De asemenea, sunt mai încet să se dezvolte fizic decât fetele prenatal, ceea ce înseamnă că sunt mai susceptibile să moară dacă sunt preemie din cauza dezvoltării pulmonare sau a creierului subdezvoltate”, a spus Dr.

Explică Legato. Femeile sunt mai puțin susceptibile de a fi îndrăznețe Leziunile neintenționate sunt a treia principală cauză de deces la bărbați, potrivit CDC; pentru femei este doar al șaselea.

Din nou, îl puteți învinui pe biologie: lobii frontali ai creierului – care se ocupă de responsabilitatea și calculul riscului – se dezvoltă mult mai lent la bărbați decât la femei, spune Legato. Rezultatul: băieții își asumă de multe ori mai multe riscuri (despre care probabil că deja vă dați seama dacă fiul dvs. mic și-a luat prea multe rotiri de pe ghidonul său pentru biciclete). „Aproape inevitabil, un bărbat își va asuma riscurile pe care o femeie de aceeași vârstă nu le-ar asuma”, Dr.

Spune Legato. Femeile cedează mai târziu la boli de inimă Bolile de inimă sunt ucigașul principal al bărbaților și al femeilor, însă bărbații sunt mai susceptibili să o dezvolte – și să moară de ea – încă din anii 30 și 40. Pe de altă parte, femeile dezvoltă de obicei boli de inimă cu 10 ani mai târziu decât bărbații.

Sunt protejați de aceasta până la menopauză, deoarece corpul lor produce estrogen, ceea ce ajută la menținerea arterelor puternice și flexibile, spune dr. Legato. RELATATE: 15 lucruri ciudate legate de atacurile de cord Femeile au rețele sociale mai puternice Prietenii fac medicamente bune: persoanele cu conexiuni sociale puternice au o șansă mai mică cu 50% de a muri decât cele cu puține legături sociale, potrivit unui studiu realizat în 2010 la Brigham Young University. „Cei mai mulți bărbați tind să își țină stresul și grijile aproape de pieptul lor, în timp ce femeile tind să întindă și să vorbească cu ceilalți,” Dr.

Explică Legato. O singură excepție: bărbații căsătoriți, ceea ce explică și de ce atât de multe studii arată că este probabil să fie mai sănătos și să trăiască mai mult. RELATATE: Modul în care prietenii te fac mai sănătoase Femeile să aibă mai multă grijă de sănătatea lor Bărbații sunt cu 24% mai puțini decât femeile care au vizitat un medic în ultimul an și sunt cu 22% mai multe șanse să sară la testarea colesterolului, potrivit Agenției pentru Sănătate Cercetare și calitate.

De fapt, mai mult de un sfert (28%) dintre bărbați nu au un medic obișnuit și aproximativ unul din cinci nu au avut asigurare de sănătate în 2012, potrivit Kaiser Family Foundation. Puteți să-l învinovățiți pe așa-numitul sindrom John Wayne: „Bărbații negă adesea boala; reduc la minimum simptomele pentru că nu vor să meargă la medic și să afle că ceva nu este în regulă ”, Dr.

Note Legato. RELATATE: 10 state mai rău pentru sănătatea femeilor Lucruri neplăcute care te fac să mănânci mai mult (chiar și atunci când nu ai foame) Nu lăsa pofta să te păcălească. De Stephanie Booth 19 mai 2017 Reclamă Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Paul Bradbury / Getty Images Te-ai gândit vreodată la viața ta, nici măcar nu te gândești la mâncare. . .

スポンサードリンク

この記事を見た人はこちらの記事もよく閲覧されています。

No tags for this post.
カテゴリー: blog パーマリンク

コメントは停止中です。


スポンサードリンク